Dary od přírody 9 Magazín 9 Mám 60 let a tato zelenina mi vrátila zrak, odstranila tuk z jater a pročistila tlusté střevo ( Page )

Mám 60 let a tato zelenina mi vrátila zrak, odstranila tuk z jater a pročistila tlusté střevo

Magazín | 0 komentářů

Zda tomu věříte nebo ne, existuje rostlina, která může účinně obnovit váš zrak, odstranit tuk z jater a zcela pročistí vaše tlusté střevo od nahromaděných toxinů.

A to vše dosáhnete jen s její pravidelnou konzumací.

Rostlinou, která vám poskytne všechny tyto neuvěřitelné zdravotní přínosy, jakož i kopu dalších, je červená řepa.

Červená řepa je červená zelenina pocházející z Evropy. Konzumuje se zejména syrová, jako přísada do salátů, a přestože mnozí lidé nemají rádi její chuť, stále ji jedí kvůli její četným zdravotním přínosem.

Ale to není všechno!

Zdravotní přínosy červené řepy

Červená řepa dokáže zlepšit váš krevní oběh a posílit kardiovaskulární systém a současně poskytuje vašemu tělu dostatek energie po celý den.

Tato zelenina obsahuje tryptofan a betain. Ty patří mezi dvě vzácné látky, které účinně bojují proti stresu a zklidňují nervový systém.

Červená řepa má také protizánětlivé vlastnosti a vysoký obsah antioxidantů. Bojuje tak proti volným radikálům v těle a posiluje celkové zdraví.

Recept na salát z červené řepy

Takto si připravíte výborný salát z červené řepy, který můžete denně konzumovat.

Ingredience

  • 2-3 červené řepy
  • 2 cibule
  • vinný ocet
  • sůl dle chuti
  • extra panenský olivový olej

Postup

1. Oloupejte červenou řepu a uvařte v osolené vodě. Po uvaření ji pokrájejte na kostičky a dejte ji do salátové mísy.

2. Nakrájejte si cibuli a smíchejte s uvařenou červenou řepou.

3. Nakonec přidejte olivový olej a vinný ocet. Salát dochuťte solí.

4. Salát z červené řepy nechte před servírováním hodinu odležet.

Závěr

Tento neuvěřitelně zdravý a chutný salát účinně pročistí vaše tlusté střevo a játra, a zároveň zlepší váš zrak.

Doporučujeme vám ho konzumovat denně, protože červená řepa je velmi výživná a zdravá.

Užívání výtažku z červené řepy má oproti její přímé konzumaci jednu velkou výhodu.

Konkrétně v tom, že nadměrně nezatěžuje ledviny svým vysokým obsahem oxalátů a nehrozí tak vznik ledvinových kamenů.

Zdroj: mrhealthyguru.com

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..



Výběr příspěvků

Nejnovější příspěvky

Kustovnice čínská (Goji)
Včelí med

Včelí med

Květový či lesní med? Květové medy mají světlejší barvu, jsou snadno stravitelné díky vyššímu obsahu glukózy...

Pin It on Pinterest