Dary od přírody 9 Magazín 9 „Zapomenutý“ objev německého držitele Nobelovy ceny. Co musíte udělat? (reálná pravda o rakovině, kterou nikdy neuslyšíte od svého lékaře) ( Page )

„Zapomenutý“ objev německého držitele Nobelovy ceny. Co musíte udělat? (reálná pravda o rakovině, kterou nikdy neuslyšíte od svého lékaře)

Magazín | 0 komentářů

Držitel Nobelovy ceny Dr. Otto H. Warburg, objevil skutečnou příčinu rakoviny, která spočívala v nedostatku kyslíku v těle.

Nedostatek kyslíku vede k překyselení organismu, jak zjistil Dr. Warburg. Rakovinné buňky jsou anaerobní, tedy nedýchají kyslík, nemohou tedy přežít v těle s velkým množstvím kyslíku, který lze najít v alkalickém stavu lidského těla.

Všechny normální buňky požadují přítomnost kyslíku – zpravidla bez výjimky. Pokud se buňka zbavuje změrně 35 % kyslíku po dobu 48 hodin, může to znamenat potenciální vznik rakoviny.

Naše strava hraje důležitou roli při udržování správného pH v našem těle. Bilance pH je závislá na rovnováze kyselin a alkalických tekutin v celém těle. Vaše tělo musí být v rovnováze v rámci pH hladiny –  na mírně alkalické úrovni s hodnotou 7,365, aby přežilo.

Bohužel se typická americká strava skládá především z toxických kyselinotvorných potravin, plných zpracovaných cukrů, rafinovaných obilovin a geneticky modifikovaných organismů. To vede k nezdravému překyselení organismu. Nevyvážené pH vašeho organismu může způsobit přerušení buněčné aktivity a jejich funkcí. To může dále vést k mnoha vážným zdravotním problémům, jako je rakovina, kardiovaskulární choroby, cukrovka, osteoporóza nebo pálení žáhy.

Pokud budete udržovat vaše tělo v překyseleném stavu po dlouhou dobu, může to výrazně urychlit stárnutí.

Robert O. Young autor Zázrak jménem pH říká, že většina zdravotních potíží vzniká z překyselení organismu. Je to proto, že bakteriím, parazitům, virům i candida se daří v kyselém prostředí. Ale alkalické prostředí neutralizuje bakterie i jiné patogeny.

Proto je udržování pH rovnováhy v těle jedním z nejdůležitějších nástrojů k udržení zdraví.

 

Názory odborníků

 „Veškerá tak zvaná přirozená úmrtí nejsou nic jiného, než konečná míra zasycenosti těla kyselostí“, řekl George Crile z Clewelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.

„Nesčetné názvy nemocí nejsou důležité – důležitá je skutečnost, že všechny ty nemoci mají stejnou základní příčinu: přemíru kyselosti v těle.“ – MUDr. Theodore A. Baroody, v knize “Zvyšuj zásaditost nebo zemři” (“Alcalize or Die”).

„Zvýšená kyselost organizmu je příčinou všech degenerativních nemocí. Když dojde k porušení rovnováhy a organizmus začne ukládat kyselost a toxické látky ve vyšší míře, než dokáže vyloučit, pak se objevují nemoci“ – MUDr. Robert O. Young.

 

Domácí lék na překyselení organismu

Ingredience:

  • 1/3 lžičky jedlé sody
  • 2 lžíce čerstvé citrónové šťávy nebo organického jablečného octa

Postup:

Smíchejte vše dohromady. Kyselina okamžitě začne působit se sodou. Až šumění přestane, přidejte ještě asi 240ml filtrované vody.

Vypijte tento roztok najednou, může pomoci neutralizovat vaše kyselé pH prostředí v těle a vytvořit tak alkalické pH. To vám může pomoci také s žaludečními kyselinami a snížením acidózy.

Kyselinotvorné potraviny:

  • Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Je ze všech potravin nejhorší, protože neobsahuje bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, nýbrž pouze uhlovodany, které škodí slinivce břišní. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé).
  • Maso (všechny druhy)
  • Výrobky živočišného původu – mléko, sýry, smetana, jogurty atd.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty, jako jsou těstoviny, dorty, sušenky apod.
  • Chleba
  • Margaríny
  • Kofein
  • Alkohol
  • Tabák
  • Veškeré průmyslové a konzervované potraviny, které obsahují konzervanty, umělá barviva a aromata, stabilizátory atd.
  • Antibiotika a obecně všechny léky

Zásadotvorné potraviny:

  • Veškerá syrová zelenina. Některá má sice kyselou chuť, ale v těle se změní a stane se zásaditou.
  • Ovoce. Například citron dosahuje v těle velmi vysokého stupně zásaditosti (nenechte se zmást jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle. Jsou velmi zásadité.
  • Celozrnné obiloviny: jedinou zásadotvornou obilovinou je proso. Všechny astatní obiloviny jsou lehce kyselé, ale ideální strava musí obsahovat i určité procento kyselin, takže je dobré jíst i trochu obilovin. Veškeré obiloviny se musí jíst uvařené.
  • Med. Má velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl. Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velice zásaditý.
  • Voda. Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Buďte pořád dobře zavodnění, pijte vodu po malých doušcích po celý den.
  • Dále je vhodné cvičení. Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organizmu, protože rozvádí kyslík po celém těle. Sedavý způsob života ničí život.

Zdroj: livingtraditionally.comncbi.gov 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..



Výběr příspěvků

Nejnovější příspěvky

Kustovnice čínská (Goji)
Včelí med

Včelí med

Květový či lesní med? Květové medy mají světlejší barvu, jsou snadno stravitelné díky vyššímu obsahu glukózy...

Pin It on Pinterest

Share This