Dary od přírody 9 Magazín 9 Na rakovinu existuje levný lék. Farmaceutickým firmám se však nevyplácí

Na rakovinu existuje levný lék. Farmaceutickým firmám se však nevyplácí

Magazín | 0 komentářů

Bezpečný a efektivní lék na rakovinu byl objeven v podobě jednoho staršího léku, který se původně používal k léčbě neobvyklých metabolických problémů.

Přesto rakovinový průmysl neprojevil o výzkumnou zprávu z Univerzity v Albertě v Kanadě, publikovanou v roce 2007, žádný zájem.

Proč medicína odmítla dichlor acetát?

Problém byl v tom, že patent na dichlor acetát (nebo ve zkratce DCA) již vypršel.

Uvedený výzkum také potvrdil, že rakovina je metabolickou chorobou a ne nějakou zvláštní genetickou mutací buněk, který jako argument s radostí používá hlavní medicínský proud.

Nicméně medicínská a farmaceutická komunita nechtějí, abyste se dozvěděli o tom, co většina alternativních lékařů na rakovinu už dávno ví.

Od dob, kdy americký prezident Nixon vyhlásil v roce 1976 válku rakovině, podařilo se rakovinovému průmyslu získat obrovské množství peněz na výzkum neskutečně drahých chemoterapií.

Jen jeden cyklus těchto léků stojí i 50, 100 a někdy i více tisíc Eur. Navíc jen zřídka, pokud vůbec, fungují.

Chemoterapeutika si obyčejně vyžadují být doplňována dalšími druhy léků na zmírnění jejich hrozných vedlejších účinků.

Příkladem je tento článek: Repeat business? FDA approves new cancer drug to treat toxicity caused by another cancer drug (překlad: Opakovaný prodej? FDA schválila nový lék, kterým se léčí vedlejší toxické účinky jiného léku na rakovinu).

Mezitím stále více a více lidí postihuje rakovina a následně kvůli následkům toxické léčby i umírá.

Jak dichlor acetát funguje?

Evangelos Michelakis a tým z Univerzity v Albertě testovali dichlor acetát (DCA) na lidských rakovinných buňkách mimo tělo a na myších postižených rakovinou a výsledkem byl nesmírný úspěch.

DCA byl kdysi používán k léčbě netypických metabolických problémů.

Jeho nejhoršími vedlejšími účinky, vyskytujícími se jen zřídka, bývá snížení citlivosti a změna v držení těla.

Myším krmených DCA rozpuštěným ve vodě se již po týdnech výrazně zmenšily nádory. Také se ukázalo, že DCA může být užíván i orálně.

DCA funguje prostřednictvím obnovy mitochondrií. Michelakis a jeho tým objevili, že mitochondrie v nádorových buňkách nejsou permanentně poškozeny. To je opakem toho, co si myslí medicína hlavního proudu.

Buňky s nefunkčními mitochondriemi používají na získávání energie proces fermentace cukru. Tato fermentace probíhá v buněčném prostředí bez kyslíku, vytvořeném nezhoubným nádory, toxiny nebo nízkými hladinami Ph.

DCA obnovuje mitochondrie v buňkách a zajišťuje tak jejich správné fungování.

Další funkcí normálních mitochondrií je signalizace apoptózy, tedy buněčné smrti.

Normální buňky neustále umírají a jsou znovu nahrazovány. Avšak při nádorových buňkách je signál apoptózy potlačen a ty se pak stávají nesmrtelnými.

Výzkumníci z Univerzity v Albertě dále zjistili, že rakovinné buňky během procesu fermentace cukru produkují kyselinu mléčnou, která narušuje kolagen držící buňky nádoru pohromadě.

To umožňuje rakovinným buňkám u klasických terapiích zaměřených na zmenšení nádoru, se od něj odtrhnout.

Výzkumníci takto zdůvodňovali vznik metastáz a rozšíření rakoviny do dalších orgánů během remise, která obvykle následuje po klasické chemoterapii.

Tragické pokrytectví onkologie

Alternativní přístupy k léčbě rakoviny nemají žádný, případně jen velmi malý problém s metastazujícím karcinomem nebo s rakovinou objevující se po remisi.

Většina alternativních přístupů totiž léčí rakovinu úplně.

DCA nabízí rakovinovému průmyslu přijít s léčbou, která je farmaceutická a také mnohem levnější a bezpečnější než jejich současné standardní léčby.

Přesto rakovinový průmysl tuto příležitost ignoruje. DCA se tak stal sirotkem bez domova, žebrající o finance z výzkumných fondů, aby se vyhnul právním následkům plynoucím z označení jako nelicencovaná rakovinová léčba.

Alternativní rakovinoví lékaři častokrát věci prostě vyzkoušeli a pokud se osvědčily, tak je dále sdíleli s těmi, kterým více záleželo na léčení, než na moci a penězích.

Medicínská mafie vytvořila matrix vyžadující si velké peníze na dělání velkých peněz za nemocnou a neúčinnou léčbu namísto skutečného vyléčení.

Každý, kdo je v tomto podvodu zainteresovaný, na tom finančně profituje.

Rakovinový průmysl pak obviňuje alternativní lékaře léčících rakovinu ze šarlatánství a využívání zoufalých pacientů s rakovinou za účelem finančního prospěchu.

Závěr

Obviňování druhých z tvých motivů a zločinů se nazývá pokrytectvím.

Medicínsko-farmaceutický komplex je zkorumpovaný kapitalismus, který nechce lék na rakovinu odnikud.

Dokonce ani tehdy, když se jedná o jejich vlastní produkt.

Je to smutné, ale bohužel pravdivé.

Zdroj: Proof that the cancer industry doesn’t want a cure – even if it’s a pharmaceutical

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Nejnovější příspěvky

Pin It on Pinterest