Dary od přírody 9 Magazín 9 GMO potraviny, DDT, Agent Orange – co mají společného?

GMO potraviny, DDT, Agent Orange – co mají společného?

Magazín | 0 komentářů

Francouzská studie potvrzuje nejhorší obavy ohledně GMO! Videolink na konci článku.

Co se nyní odhaluje, je to, že genetické inženýrství mění jídlo v jed.

Vzpomínáte si na thalidomid? Děti rozené bez rukou a s jinými srdce-lámajícími deformacemi? Thalidomid byl protlačen jako „vědecký“ a schválený „Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv.! Stejnými lži jsou dnes prosazovány GMO: jsou bezpečné. Jsou výživné. Nakrmíme s jimi celý svět! Ale skutečná věda, která nyní vyplouvá na povrch, vykresluje jiný obrázek: GMO pravděpodobně vytvářejí celou generaci obětí rakoviny, kteří mají děsivě zvýšené riziko růstu masivních nádorů prsních žláz způsobené konzumací GMO. To, čeho jsme nyní svědky, by se mohlo ukázat být nejhorší a nejdražší zakopnutí západní vědy: masivní otrava miliard lidí s toxickými rostlinami, které nikdy nebyly řádně testovány.

GMO jsou proti-lidskou technologií a ti, kteří je prosazují, se tak stávají nepřáteli lidského druhu.

GMO nejsou pro lidskou spotřebu kvalifikované.

Taktiky biotechnologického průmyslu jsou následující:

  •     SKRÝVAT přítomnost geneticky upravených ingrediencí v potravinách
  •     FALŠOVAT studie, aby mohl prohlašovat, že GMO jsou bezpečné
  •     MANIPULOVAT vědeckou debatu uplácením vědců
  •     ZATLOUKAT, ZATLOUKAT, ZATLOUKAT – ve stylu Tabákového průmyslu, DDT, thalidomidu, Agentu Orange a všech dalších věcí, které nás zabíjeli během minulého století

Monsanto, nyní přezdívané MonSatan, je nejnenáviděnější společností v Americe – (Monsanto nyní vlastní 90% světového trhu s GMO semeny). Je destruktivní silou, která stojí za lobbováním USDA (Ministerstvo zemědělství Spojených států), FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv), vědců a politiků, kteří zradili americkou populaci a podlehli geneticky modifikovaným semenům.

Studie francouzských vědců: 70% krysích samiček krmených GM kukuřicí zemřelo předčasně

Stravování geneticky upravené kukuřice a konzumování zbytkového množství RoundUpu – chemického pesticidu vyráběného Monsantem – zapříčinilo u krys růst hrozivě vyhlížejících tumorů, rozsáhlého poškození orgánů a předčasnou smrt. To je závěr nové „šokující“ studie, která si posvítila na dlouhodobé efekty konzumace geneticky upravené kukuřice od Monsanta.

Studie byla označena za „nejdůkladnější výzkum, jaký byl kdy na téma zdravotních dopadů stravování geneticky upravených plodin a pesticidu RoundUp na krysy’ vykonán.“ Zprávy o děsivých nálezech se šíří jako divoký požár napříč internetem, a zdá se, že i mainstreamová média jsou šokována obrázky krys s mnohačetnými (svou velikostí) groteskními nádory. Nádory tak velkými, že některé krysy měly obtíže se vůbec nadechnout. Britský populární magazín The Grocery napsal „RoundUp Monsanta implikován v nové ‘šokující’ studii rakoviny.“

The Grocery píše, „Vědci zjistili, že krysy vystavené i těm nejmenším množstvím dostaly nádory mateřských žláz a jejich játra a ledviny byly těžce poškozeny již po čtyřech měsících u samečků, a po sedmi měsících u samiček.“

Daily Mail píše, „Nový povyk okolo GMO potravin vypukl, když francouzská studie prohlásila, že krysy krmené kontroverzními rostlinami trpěly nádory.“

Daily Mail pokračuje: „Zvířata na GMO dietě trpěly nádory mateřských žláz, stejně jako těžkým poškozením ledvin a jater. Výzkumníci prohlásili, že 50% samečků a 70% samiček zemřelo předčasně, ve srovnání s pouhými 30% a 20% v kontrolní skupině.“

gmo mys

Studie vedená Gilles-Eric Seralinim z Caenské univerzity byla první studií zabývající se dlouhodobými (celoživotními) efekty konzumace GMO. Může vám přijít, že je naprosto omračující, že žádné takové studie nebyly provedeny předtím, než byla GMO kukuřice schválena pro široké využití Ministerstvem zemědělství Spojených států (United States Department of Agriculture – USDA) a Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (Food and Drug Administration – FDA), ale taková je moc korporátních lobbystů a korporátní nenasytnosti.

Studie byla publikována v Žurnálu potravin a chemické toxikologie (The Food & Chemical Toxicology Journal) a byla odprezentována v Londýně.

Zde jsou některé ze „šokujících“ nálezů stude:

  •     Až 50% samečků a 70% samiček zemřelo předčasně
  •     Krysy, které popíjely zbytkové množství RoundUpu (úrovně legálně povolené v pitné vodě) utrpěly 200% až 300% nárůst v počtu obřích tumorů
  •     Krysy krmené GMO kukuřicí se zbytkovým množstvím RoundUpu utrpěly těžké poškození orgánů včetně poškození jater a ledvin
  •     Krysy byly krmené GMO kukuřicí NK603, která je produkovaná Monsantem a pěstovaná napříč Severní Amerikou a která je stravována jak zvířaty, tak lidmi. Toto je stejná kukuřice, která je ve vašich ranních cereáliích a lupíncích

Daily Mail pokračuje popsáním reakcí na tyto nálezy:

Francouz Jose Bove, více-předseda komise evropského parlamentu pro zemědělství, známý jako zapálený odpůrce GMO, volal po okamžitém zastavení veškerého pěstování a importu GMO do EU. ‘Tato studie konečně ukazuje, že jsme měli pravdu a že musíme urgentně přehodnotit celý proces vyhodnocování (bezpečnosti) GMO,’ prohlásil. ‘Národní a evropské agentury pro bezpečnost potravin musí provést nové studie z veřejných prostředků, aby byla zaručena jejich nestrannost.’ (DailyMail.co.uk)

Děti narozené rodičům stravující GMO pšenici mohou zemřít před dosažením věku pěti let, varují vědci

Ethan A. Huff
Natural News
20. září, 2012

Australská Organizace Britského společenství národů pro vědecký a průmyslový výzkum (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization – CSIRO) vyvinula novou variaci geneticky modifikované pšenice, která obsahuje upravený protein a enzym-potlačující mechanismus, který dle některých vědců může způsobit závažné problémy lidským játrům (potlačením onoho enzymu). Nedávná zpráva zkompilovaná několika uznávanými experty na poli genetiky říká, že děti narozené rodičům, kteří konzumují geneticky upravenou verzi pšenice, by mohli zemřít před dosažením věku pěti let.

Toto šokující odhalení přichází v době, kdy CSIRO oznámilo, že jí australský Úřad pro regulaci genetických technologií (Office of the Gene Technology Regulator – OGTR) udělil povolení pro otevřené testování geneticky modifikované pšenice a ječmene, které byly upraveny tímto způsobem. Protože technologie přímo inhibuje enzym v pšenici, který je velmi úzce svázán s glykogenem (živočišný škrob – polysacharid produkovaný v játrech), konzumace pšenice nebo ječmene, který obsahuje tyto genetické úpravy, pravděpodobně povede k selhání jater, a posléze ke smrti.

„Pokud tato (technologie) umlčuje stejný typ genu u nás — stejný, jako umlčuje v pšenici — pak děti, které se narodí s tímto enzymem nefunkčním, pravděpodobně zemřou ve věku pěti let,“ říká profesor Judy Carman, biochemik a ředitel IHERu Flinderské univerzity, který pomáhal zprávu kompilovat. “A dospělí s tímto problémem se jen stávají víc a víc nemocnými, unavenými, a nakonec onemocní opravdu velice, velice vážně.”
Australští regulátoři schválili otevřené testování potenciálně smrtonosné geneticky modifikované pšenice bez jakéhokoliv důkazu o její bezpečnosti

Carman spolupracoval s Michael Antoniou, molekulárním genetickým expertem z Kings College v Londýně, a profesorem Jackem Heinemannem, vyučujícím genetiku na Canterburské univerzitě, na zkompilování a prezentování těchto velmi závažných obav ohledně bezpečnosti geneticky modifikované pšenice CSIRO pro kritiku veřejnosti a expertů. Dle Heinemanna neexistuje důkaz o tom, že CSIRO vůbec vyhodnocovalo fakt, že jeho GM pšenice by mohla zabránit produkci glykogenu, a OGTR tím očividně vůbec není znepokojeno, vzhledem k tomu, že udělilo skupině povolení pro otevřené testování.

„Zjistili jsme, že molekuly vytvářené v této kukuřici za účelem umlčení jistých genů v kukuřici umí umlčet i lidské geny,“ řekl Heinemann během nedávné tiskové konference hostované Nadací pro bezpečné jídlo. „A skrz trávení mohou tyto molekuly vsoupit do lidského těla a teoreticky umlčet naše geny.“

Tiskovou konferenci můžete zhlédnout zde:http://youtu.be/FI7n_caiTvE

Prozatím nebyla GM pšenice CSIRO schválena pro komerční použití, což znamená, že zatím ještě není na našich stolech. Ale vzhledem k tomu, že australské „autority“ tak snadno schválili otevřené testování, aniž by požadovali sebemenší důkaz o její bezpečnosti pro lidskou spotřebu, ukazuje, že jak snadno se geneticky otrávená potravina může dostat do rukou veřejnosti.

„Pokud CSIRO nemůže bezprostředně a adekvátně reagovat na tyto otázky, budeme volat po tom, aby ukončili veškeré otevřené testování, zastavili plány pro lidské zkoušky a souhlasili s provedením doporučeného bezpečného testování.“ řekl Scott Kinnear, ředitel Nadace pro bezpečné jídlo.

Ruští vědci, kteří se také obávají efektů GMO, před pár dny oznámili, že provedou svou vlastní verzi výše uvedeného experimentu – a tentokrát v přímém přenosu. Pravděpodobně tedy budeme moci sledovat bujení obřích nádorů v reálném čase. Nechť tyto krysy odpočívají v pokoji… 🙁 Jejich nedobrovolná oběť pravděpodobně pomůže zachránit milióny lidských životů.

Výzkum bude zahájen v březnu roku 2013, protože vědci ještě musí připravit metody, vytvořit tým a získat finance.


 

Francouzská studie potvrzuje naše nejhorší obavy ohledně GMO!

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Nejnovější příspěvky

Pin It on Pinterest