Dary od přírody 9 Magazín 9 Mám 60 let a tato zelenina mi vrátila zrak, odstranila tuk z jater a pročistila tlusté střevo

Mám 60 let a tato zelenina mi vrátila zrak, odstranila tuk z jater a pročistila tlusté střevo

Magazín | 0 komentářů

Zda tomu věříte nebo ne, existuje rostlina, která může účinně obnovit váš zrak, odstranit tuk z jater a zcela pročistí vaše tlusté střevo od nahromaděných toxinů.

A to vše dosáhnete jen s její pravidelnou konzumací.

Rostlinou, která vám poskytne všechny tyto neuvěřitelné zdravotní přínosy, jakož i kopu dalších, je červená řepa.

Červená řepa je červená zelenina pocházející z Evropy. Konzumuje se zejména syrová, jako přísada do salátů, a přestože mnozí lidé nemají rádi její chuť, stále ji jedí kvůli její četným zdravotním přínosem.

Ale to není všechno!

Zdravotní přínosy červené řepy

Červená řepa dokáže zlepšit váš krevní oběh a posílit kardiovaskulární systém a současně poskytuje vašemu tělu dostatek energie po celý den.

Tato zelenina obsahuje tryptofan a betain. Ty patří mezi dvě vzácné látky, které účinně bojují proti stresu a zklidňují nervový systém.

Červená řepa má také protizánětlivé vlastnosti a vysoký obsah antioxidantů. Bojuje tak proti volným radikálům v těle a posiluje celkové zdraví.

Recept na salát z červené řepy

Takto si připravíte výborný salát z červené řepy, který můžete denně konzumovat.

Ingredience

  • 2-3 červené řepy
  • 2 cibule
  • vinný ocet
  • sůl dle chuti
  • extra panenský olivový olej

Postup

1. Oloupejte červenou řepu a uvařte v osolené vodě. Po uvaření ji pokrájejte na kostičky a dejte ji do salátové mísy.

2. Nakrájejte si cibuli a smíchejte s uvařenou červenou řepou.

3. Nakonec přidejte olivový olej a vinný ocet. Salát dochuťte solí.

4. Salát z červené řepy nechte před servírováním hodinu odležet.

Závěr

Tento neuvěřitelně zdravý a chutný salát účinně pročistí vaše tlusté střevo a játra, a zároveň zlepší váš zrak.

Doporučujeme vám ho konzumovat denně, protože červená řepa je velmi výživná a zdravá.

Užívání výtažku z červené řepy má oproti její přímé konzumaci jednu velkou výhodu.

Konkrétně v tom, že nadměrně nezatěžuje ledviny svým vysokým obsahem oxalátů a nehrozí tak vznik ledvinových kamenů.

Zdroj: mrhealthyguru.com

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Nejnovější příspěvky

Pin It on Pinterest