Dary od přírody 9 Magazín 9 „Zapomenutý“ objev německého držitele Nobelovy ceny. Co musíte udělat? (reálná pravda o rakovině, kterou nikdy neuslyšíte od svého lékaře) ( Page )

„Zapomenutý“ objev německého držitele Nobelovy ceny. Co musíte udělat? (reálná pravda o rakovině, kterou nikdy neuslyšíte od svého lékaře)

Magazín | 0 komentářů

Držitel Nobelovy ceny Dr. Otto H. Warburg, objevil skutečnou příčinu rakoviny, která spočívala v nedostatku kyslíku v těle.

Nedostatek kyslíku vede k překyselení organismu, jak zjistil Dr. Warburg. Rakovinné buňky jsou anaerobní, tedy nedýchají kyslík, nemohou tedy přežít v těle s velkým množstvím kyslíku, který lze najít v alkalickém stavu lidského těla.

Všechny normální buňky požadují přítomnost kyslíku – zpravidla bez výjimky. Pokud se buňka zbavuje změrně 35 % kyslíku po dobu 48 hodin, může to znamenat potenciální vznik rakoviny.

Naše strava hraje důležitou roli při udržování správného pH v našem těle. Bilance pH je závislá na rovnováze kyselin a alkalických tekutin v celém těle. Vaše tělo musí být v rovnováze v rámci pH hladiny –  na mírně alkalické úrovni s hodnotou 7,365, aby přežilo.

Bohužel se typická americká strava skládá především z toxických kyselinotvorných potravin, plných zpracovaných cukrů, rafinovaných obilovin a geneticky modifikovaných organismů. To vede k nezdravému překyselení organismu. Nevyvážené pH vašeho organismu může způsobit přerušení buněčné aktivity a jejich funkcí. To může dále vést k mnoha vážným zdravotním problémům, jako je rakovina, kardiovaskulární choroby, cukrovka, osteoporóza nebo pálení žáhy.

Pokud budete udržovat vaše tělo v překyseleném stavu po dlouhou dobu, může to výrazně urychlit stárnutí.

Robert O. Young autor Zázrak jménem pH říká, že většina zdravotních potíží vzniká z překyselení organismu. Je to proto, že bakteriím, parazitům, virům i candida se daří v kyselém prostředí. Ale alkalické prostředí neutralizuje bakterie i jiné patogeny.

Proto je udržování pH rovnováhy v těle jedním z nejdůležitějších nástrojů k udržení zdraví.

 

Názory odborníků

 „Veškerá tak zvaná přirozená úmrtí nejsou nic jiného, než konečná míra zasycenosti těla kyselostí“, řekl George Crile z Clewelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.

„Nesčetné názvy nemocí nejsou důležité – důležitá je skutečnost, že všechny ty nemoci mají stejnou základní příčinu: přemíru kyselosti v těle.“ – MUDr. Theodore A. Baroody, v knize “Zvyšuj zásaditost nebo zemři” (“Alcalize or Die”).

„Zvýšená kyselost organizmu je příčinou všech degenerativních nemocí. Když dojde k porušení rovnováhy a organizmus začne ukládat kyselost a toxické látky ve vyšší míře, než dokáže vyloučit, pak se objevují nemoci“ – MUDr. Robert O. Young.

 

Domácí lék na překyselení organismu

Ingredience:

  • 1/3 lžičky jedlé sody
  • 2 lžíce čerstvé citrónové šťávy nebo organického jablečného octa

Postup:

Smíchejte vše dohromady. Kyselina okamžitě začne působit se sodou. Až šumění přestane, přidejte ještě asi 240ml filtrované vody.

Vypijte tento roztok najednou, může pomoci neutralizovat vaše kyselé pH prostředí v těle a vytvořit tak alkalické pH. To vám může pomoci také s žaludečními kyselinami a snížením acidózy.

Kyselinotvorné potraviny:

  • Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Je ze všech potravin nejhorší, protože neobsahuje bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, nýbrž pouze uhlovodany, které škodí slinivce břišní. Jeho pH je 2,1 (velmi kyselé).
  • Maso (všechny druhy)
  • Výrobky živočišného původu – mléko, sýry, smetana, jogurty atd.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty, jako jsou těstoviny, dorty, sušenky apod.
  • Chleba
  • Margaríny
  • Kofein
  • Alkohol
  • Tabák
  • Veškeré průmyslové a konzervované potraviny, které obsahují konzervanty, umělá barviva a aromata, stabilizátory atd.
  • Antibiotika a obecně všechny léky

Zásadotvorné potraviny:

  • Veškerá syrová zelenina. Některá má sice kyselou chuť, ale v těle se změní a stane se zásaditou.
  • Ovoce. Například citron dosahuje v těle velmi vysokého stupně zásaditosti (nenechte se zmást jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle. Jsou velmi zásadité.
  • Celozrnné obiloviny: jedinou zásadotvornou obilovinou je proso. Všechny astatní obiloviny jsou lehce kyselé, ale ideální strava musí obsahovat i určité procento kyselin, takže je dobré jíst i trochu obilovin. Veškeré obiloviny se musí jíst uvařené.
  • Med. Má velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl. Zelené rostliny obsahují chlorofyl, který je velice zásaditý.
  • Voda. Je důležitá pro tvorbu kyslíku. Buďte pořád dobře zavodnění, pijte vodu po malých doušcích po celý den.
  • Dále je vhodné cvičení. Cvičení pomáhá udržovat zásaditost organizmu, protože rozvádí kyslík po celém těle. Sedavý způsob života ničí život.

Zdroj: livingtraditionally.comncbi.gov 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Nejnovější příspěvky

Pin It on Pinterest